16.2.2010

Aah, niin darraista, 7 - 4 voitto Honey Bunnyseja vastaan

Sunnuntain Darrapeli käytiin tällä kertaa Honey Bunnyseja vastaan. Voittohan siitä pärähti, 7-4 lukemin. Ensimmäinen puoliaika oli täyttä Darran jylläystä ja tauolle taidettiin mennä lukemissa 4-0.
Toisella puoliajalla HunajaPuput pääsi peliin mukaan lähinnä Darran virheiden takia. Otteissa näkyi hieman lauantai-rientojen vaikutus.
Tehot: Läbä 2+2, Ahjo 3+0, Hietala 1+1, Henu 1+0, Petu 0+1

Darratähdet:

*** Ahjo - 3 maalia ja erinomaista peliä kumpaankin suuntaan. (Meinas muuten jättää tämän pelin väliin, onneks ei jättäny!).

** Läbä - Hurjat tehot jälleen kerran!

* Petu – Täydellistä puolustusta ja hieno esityö isoveikan maaliin.

Ensimmäinen puolisko oli hyvää peliä, mutta kun peli näytti olevan selvä, puolustaminen tuntui unohtuvan. Varsinkin keskikentällä tarvitaan enemmän myös alaspäin pelaamista.
Seuraava peli käydään lohkovoitosta. Vastaan asettuu FC Aalto, joka on tasapisteissä meidän kanssa. Peli alkaa jo klo 11.00, joten joka jätkä aikaisin nukkumaan ja maks. 2 lasia kaakaota!