23.2.2010

Hiihtolomahulinat 2010 & Harrastemestaruussarja jatkuu tulevana viikonloppuna

Ug Darra osallistuu tulevana lauantaina Masalassa järjestettävään Hiihtolomahulinat-futsal turnakseen. Hallitsevana mestarina odotukset jälleen mitaleissa. Vastaan asettuvat alkulohkossa GFT Ydin, FC Hakunila ja Träfk. Etenkin GFT:n kohtaamista on odotettu kauan ja hartaasti: mikä on futsalin 2.divarin taso ja onko Ytimen pojista Ug Darran pysäyttäjiksi? Ydin kohdataan jo ensimmäisessä pelissä klo 10.
Mukaan turnakseen lähtevät Vornanen (MV), Konsta, Ale, Migu, Henu, Petu, Kimmo, Hellen, Tuna ja Juho.

AIKATAULU:
10:00 UG Darra - YDIN
1210 FC Hakunila - UG Darra
1320 UG Darra - TräFK

Mahdollinen jatkopeli
pronssi 15:15
finaali 15:45


Sunnuntaina vuorossa Harrastemestaruussarjan lohkovoiton ratkaiseminen. Ottelu FC Aaltoa vastaan pelataan Hakaniemessä klo 11. Joukkueet ovat lohkon kärjessä tasapisteissä. Lohkovoitto mahdollistaisi unelmafinaalin Ug Darra - RiRa Edari (toki finaalin pitäisi eka päästä :D). Lohkokakkoseksi jääminen toisi Edarin vastaan jo puolivälierissä. Panosta siis piisaa vaikka jatkopaikka on jo varma!

5 kommenttia:

Hietala kirjoitti...

Voittakaahan äijät poika kotiin ja muistakaa taistella myös Aaltoa vastaan kunnolla..taitaa Gainomax ja red bull olla olla sunnuntaina tarpeen..! ;) Itse en valitettavasti pääse kumpakaan tapahtumaan, harmi.. :( PS.lähettäkää joku mulle väliaikatietoja matseista!

#69 kirjoitti...

Pakko voittaa Ydin jos halutaan voittaa koko roska. Lohkovoittajat finaaliin ja kakkoset pronssi. Eikös se näin taas mene?

#8 Migu kirjoitti...

Näinhän se menee. Skarppina pitää olla jo aamusta.

#9 Iso-H kirjoitti...

Kyllä se Ydin viedään ja samalla koko roska.. 1 matsin ite pelannu Ydintä vastaan ja voitto pamahti silloinki :D

#8 Migu kirjoitti...

Tota harrastemestaruuden jatkopaikkaa tulee muuten lukea niin että, jos RiRa voittaa myös lohkonsa...