27.2.2010

Ug Darralle pronssia Hiihtolomahulinoista

Vuoden 2010 Hiihtolomahulinat futsal-turnaus ratkaistiin kahdessa lohkossa, joista lohkon voittajan etenivät finaaliin ja lohkon kakkoset pronssiotteluun. Darran lisäksi 1.lohkossa mitaleista kisasit kakkosdivarin joukkue GFT Ydin, harrasteporukka FC Hakunila ja Uudenmaan 4.divaria vääntävä Träfk. Ug Darra otti pronssiset mitalit tasoltaan epätasaisessa turnauksessa hävittyään GFT:lle lukemin 1-2, ja voittamalla muut alkulohkonsa joukkueet. Näin Darra eteni pronssiotteluun, jossa vastaan asettui FC Insiders, joka kaadettiin selvästi 6-1.

Darra sai tutun joukon: Maalissa Vornanen ja Hellen esittivät hyviä otteita. Vornanen pelasi GFT pelin maalissa, ja Hellen vaihdettiin loppupeleihin maaliin jalkavaivojensa takia. Pakkeina olivat Migu ja Darra-debyytin tehnyt Ale. Aleksi pääsi nopeasti pelirytmiin kiinni ja esitti hyviä otteita läpi turnauksen. Hellen/Vornanen, Henu, Petu ja Kimmo muodostivat keskikentän sekä kärjessä pörräsivät Juho ja Tuna.

GFT Ydin 1-2

Ensimmäiseen otteluun oli ladattu lohkon mestaruus, vastakkain olivat selvästi turnauksen kaksi parasta joukkuetta. Ydin siirtyi johtoon 10 min kohdalla, kun Kimmon purku jäi lyhyeksi ja pallo jäi pyörimään vastustajan jalkoihin. Tämän tason kaverit eivät erehdy, GFT siirtyi johtoon. Kimmo paikkasi pian virheensä tuomalla Darran tasoihin. Migun vapari löysi parin GFT jalan kautta Kimmon, joka pyssytti pallon ylänurkkaan. Peli jatkui tasaisena ja ottelun tempo kasvoi. GFT osasi liikkua hyvin kentällä, ja kerran löysikin reiän meidän miesvartionnista. Pallo saatiin pelattua vapaanaolevalle hyökkääjälle laitaan, joka tykitti komean pommin meidän maalin takanurkkaan, peli 1-2. Darran kiri ei tuottanut tulosta, vaikka paikkoja piisasi. Paras nähtiin, kun viime minuuteilla Migu katkaisi GFT:n purun ja pääsi puolittaiseen läpiajoon. Veto lähti kovana, mutta turhan keskelle. Paluupallo tippui Juholle, mutta niin vain maassamakaava GFT:n maalivahti esitti maagisen torjunnan ottamalla Juhon vedon vielä liimaten kiinni. Tässä tilanteessa oli meidän sauma tasoitukseen, mutta tällä kertaa jäi käyttämättä. Copa Helsingissä ja Syrjävaarassa sitten onnistuu :) Viimeisen kymmenen sekunnin kohdalla Vornanen yritti pitkällä heitolla tavoittaa vapaaksi jätetyn Tunan, mutta pakki pääsi viime hetkellä väliin ja esti läpiajon. Näin vaan kovat jengin osaa pitää johtonsa. Huonoja ei oltu missään nimessä, mun mielestä oli todella hyvä ja energinen esitys. Vastustaja oli vain parempi tällä kertaa.

FC Hakunila 4-0

Toisessa ottelussa vastaan asettui Hakunila. Hakunila osoitti olevansa kova sakki, vaikka lukemat revähtivät isoiksi. 3 maaleista tuli kuitenkin viimeisen kolmen minuutin aikana. Kahdesta maaleista vastasi kentälle comebackin tehnyt Vornanen, joka näytti tehokuutensa 10 min pelin jälkeen. Tuna rykäisi kolmannen maalin ja Migu-Tuna –akseli petasi Juholle avopaikan viime sekunneilla komealla seinäsyöttöyhdistelmällä ja Juhohan osui. Juho oli energinen tässä pelissä tehden tehot 1+2. Hellen maalissa napsi hyviä torjuntoja, vaikka vastustajan vetojen osoitteena olikin useimmiten takaverkko.

Träfk 16-1

Träfk oli lohkonsa heittopussi häviten kaikki pelit maalierolla 3-30. Poimitaan tehoista hurjimmat: Petu 5+1, Vornanen 2+7, Juho 3+3 ja Migu 0+4. Ottelussa oli hienoja maaleja ja semimanageri veti tyhjästä maalista ohi.

FC Insiders 6-1

Futsalin 4.divaria pelaava FC Insiders oli jäänyt myös lohkonsa toiseksi. Pari etukäteen scoutattua hyvää pelaajaa otettiin tiukkaan vartiointiin ja peli oli täysin Darran. Tuna ja Henu osuivat molemmat kahteen kertaan maalipuiden väliin. Pronssipeli hoidettiin kotiin varsin helposti. Rautaa se on pronssikin :)

Näin jälkikäteen olisi toivonut, että YDIN ja Darra olisi sijoitettu eri lohkoihin, jotta turnaus olisi saanut arvoisensa finaalin; niin selkeä tasoero oli näillä kahdella loppuihin viiteen joukkueeseen verrattuna. Ainoastaan Hakunila pystyi edes hetkellisesti laittamaan kummankin näistä joukkueista koville. Ydin voitti lopulta finaalin selkesti 6-1. Darra onnittelee.

Tehot: Vornanen 5+8, Juho 5+6, Tuna 5+2, Petu 5+2, Migu 0+7, Henu 4+2, Kimmo 2+0, Ale 1+1

Huomenna jatketaan harrastemestaruussarjan kärkiottelulla Ug Darra - FC Aalto. Paikalle Hakaniemeen viimeistään 10min ennen ottelua eli 10.50, oli kunto mikä tahansa.

3 kommenttia:

#11 Kumén kirjoitti...

Hyvä pojat, mitali se on pronssikin, kuten kiakko leijonienkin on hyvä muistaa. :)

Xuble tuli sit puskista ja vei yllätyshopeat. ;)

#8 Migu kirjoitti...

Siellä Xublessa taisi viilettää Kumen nuorempi :)

#11 Kumén kirjoitti...

Oikein bongattu. :)