24.1.2010

5-4 voitto FC Chuletasista

Ug Darra kohtasi Harrastemestaruussarjan viidennessä pelissä lohkojumbo Chuletasin, joka oli pelannut kautensa häviämällä toistaiseksi kaikki pelinsä. Darra sen sijaan oli lohkon kärjessä puhtaalla pelillä, joten ennakkosuosikista ei ollut epäselvyyttä. Darra lähti lähes parhaalla kokoonpanolla peliin, poissa olivat vain Ahjo ja Hellen.

Chuletas teki ottelusta vaikean kurinalaisella puolustamisella koko ottelun ajan ja muutamaan kertaan pääsi terävään vastahyökkäykseen. Chuletas antoi myrskyvaroituksen jo 30 sekunnin pelin jälkeen. Vaparin jälkitilanteesta pallo pomppi Darran maaliin useamman jalan kautta. Läbä tasoitti pelin hienolla vedolla. N. 15 min kohdalla Migu riisti hienosti pallon Chuletasin hyökkääjältä. Pitkä kuljetus ja syötön päätteksi Läbä puolittaiseen läpiajoon ja Läbältä varma sijoitus alakulmaan. Darran pelissä oli tänään paljon helppoja virheitä, ja Chuletasin toinen maali syntyi räikeästä semimanagerin syöttövirheestä, joka johti Chuletasin läpiajoon. Tauolle 2-2 tilanteessa.

Puoliajalla painotettiin vastustajan haastamista ja pelin levitystä. Puheet tehosivat. Juho pelasi pallon hienosti Hietalalle, joka pääsi nokikkain veskarin kanssa. Pieni harhautus ja hieno sijoitus oikeaan alakulmaan. Henu teki 4-2 maalin. Peli rupesi näyttämään jo selvältä, mutta Chuletas tuli vielä maalin päähän. Läbä täydensi hattutemppunsa komealla vedolla Juhon syötöstä, mutta Chuletas rankaisi heti seuraavasta tilanteesta 5-4:ään. Loppuaika meni Darran purkaessa palloa ja onnistui pitämään maalinsa koskemattomana vaikka Chuletas saikin pari maalintekopaikkaa.

Vaikea peli, mutta tärkeä voitto. Tänään ilmeisesti odoteltiin helppoa voittoa ja komeita lukemia, mutta kuten taas nähtiin, ei näitä pelejä kannata paljoa pelata etukäteen. Pelillisesti meillä ei tänään hätää ollut. Peli pyöri Darran hallussa ja vastustajan puoliskolla, mutta tehtiin homma vaikeaksi antamalla hurja määrä harhasyöttöjä ja hyökkäämällä paikoitellen liian hanakasti. Vastustaja osasikin puolustaa ja pääsi iskemään vastahyökkäyksillä pari maalia. Nämäkin pelit kannattaa pelata puolustuksen kautta.

Pelin parhaita olivat tänään:

Läbä - Ehdoton kentän hahmo hattutempulla ja aivan huippuvireessä Darran peleissä (3 edellistä peliä tehoilla 7+4).

Henu - Taattua laatua pelistä toiseen. Hieno maali.

Hietala - Jaksoi taistella keskikentällä ja onnistui tärkeän neljännen maalin teossa. Tehot 1+1 tänään.

Sarjakärjessä toistaiseksi. Pelit jatkuvat 14.2 jolloin vastassa Honey Bunneys. Mä en ole tuolloin maisemissa, ja joukkueen vetäjänä toimii Henrik ”Heffe” Ikonen.

Tehot: Läbä 3+0, Hietala 1+1, Henu 1+0, Juho 0+2, Migu 0+1, Tuna 0+1

7 kommenttia:

Hietala kirjoitti...

Hyvä rapsa ja myös totuuden mukainen! Se oli muuten Juho, joka syötti mun maalin ja Juho syötti myös Läbän vikan maalin. ;)

#8 Migu kirjoitti...

Hyvä, aina mä oon sortamassa Juhoa :D Eli Juholle 0+2

#51 kirjoitti...

Hmm ja enkös mä riistäny pallon tasotuksessa keskikentällä ja syöttäny Läbän yksin läpi =D puhuttiin siitä viel läbän kaa vaihdossa. Hyvä rapsa kuitenkin =D

#8 Migu kirjoitti...

Se oli varmaan Läbän ensimmäinen maali sitten. Pistehän sulle siitä merkitty. Pistepörssi tasaisenen. Kärjessä Kumen toistaiseksi

Hietala kirjoitti...

Joo siis mulla oli tehot 1+1, eli syöttöpiste tuli siitä kulmasta, josta syötin Henulle ja se latasi maalin ja mun maalissa Juho syötti mulle vapaaseen paikkaan..siin vikas Läbän maalissa oli 3-1 hyökkäys, jossa syötin Juholle ja Juho syötti Läbälle ja se viimeisteli..

#8 Migu kirjoitti...

Hietala: muutan sun tehosi takaisin 1+1. Sen jälkeen saa riittää :D sit on kaikki oikein...

#69 kirjoitti...

Niin, ja mä tein 2-1 maalin :D