28.1.2012

Jumpovinaalista on voiton jälkeen kiva kirjoittaa plokiin

Ug Darra oli mainioista otteistaan lohkon kärkijoukkueita vastaan huolimatta jumittunut ensimmäisestä pelistä saatuun pisteeseen. Se haastoi avauspelissä todenteolla Jukan Pallon ja johti ottelua jo 3-0, mutta lopputuloksena vain piste tästä pelistä. Edellisessä pelissä se hävisi lohkon selvästi kovimmalle joukkueelle AC Kasareille hurjan taiston jälkeen maalilla. Yhtä kaikki edellisvuoden "kestomenestyjät" Darra ja päivän vastustaja HABO majailivat lohkon hännillä.

Vaikka molemmat joukkueet olivat jo varmasti haudanneet toiveet jatkopaikasta, ei ainakaan Darra säästellyt otteissaan ottelun startissa ja se iski melkoisen mylläkän HABOn alueelle. Maalintekotilanteen seurasivat toistaaan ja HABO oli helteessä. Avausmaaliin meni n. 8 minuuttia ja maalin iski Vorsku nostamalla pallon kylmästi HABO maalivahdin yli. HABO sai antautua toistamiseen, kun Juho iski pallon Vornasen syötöstä maaliin.

Darra löi lisää löylyä ahdingossa olleen HABOn löylyhuoneeseen ja Tunan taistelumaali antoi Darralle jo kolmen maalin johdon. Kuten niin usein futsal on herkkä peli ja äkkiä Darran johto oli enää HABO-pelaaja Pasin kahden laukauksen jälkeen enää yksi maali. Tuna johdatti toisella maalillaan Darran kuitenkin lopulta 2-4 johtoasemassa puoliajalle.

Toisella puoliajalla HABOn maalipaikat ehkä jonkun verran lisääntyivät, mutta Darralla ne eivät ainakaan vähentyneet HABOn maalivahtia kävi välillä sääliksi kun tilaa heikosti pelanneen puolustuksen välistä löytyi jatkuvasti. HABO maalivahti otti varsinkin toisella jaksolla useita huippukoppeja. Siitä huolimatta Darra otti 5-2 johdon Jugin ensin kuivatettua Tunan passin ja tämän jälkeen laittoi pallon riparihässäkästä tyhjiin. Tässä vaiheessa HABO pakin huutelu "Saa vetää" tuntui lähinnä epätoivoiselta psyykkaukselta, kun omissa oli jo soinut jo viidesti. Lähinnä teki mieli sanoa, että kannattais edes kerran päästä vetopaikkaan =DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

HABO tuli vielä kerran , mutta vain kahden maalin päähän. Tämän jälkeen Darra iski vielä kerran Juhon mitä mainioimman oikean jalan viimeistelyn kera kuudennen osumansa ja tähän loppui HABOn läpi ottelun jatkunut roikkuminen Darran perässä. Voitto Darralle lukemin 6-3.

Menipä kauan kauden ensimmäiseen voittoon Darralla tällä kaudella. Hyvä että se kuitenkin tuli. Varamiehinen joukkue osoitti, että kilpailukyky ei muutamasta pelajaasta suuresti laske. Hieno esitys kaikilta.