21.1.2012

Eläimellinen ottelu päättyi darran tappioon

Ug Darra kohtasi HM:N viidennessä ottelussa ennalta scoutattuna lohkon kovimman joukkueen AC Kasarit, joka oli kivikovassa lohkossa onnistunut häviämään Jukan Pallolle lohkon kärkitaiston. AC kasarit oli varsin pelottava ilmestys maajoukkuepaitoineen, mutta loppujen lopuksi maajoukkuepaidat olivat täysin liipasimella läpi ottelun.

Ottelu lähti alusta alkaen Ug:n normaaliin pelitempoon nähden hurjalla sykkeellä liikkeelle ja tämä vaati pelaajia laittamaan kaiken peliin. Darra saikin Kasarit ymmälleen, kun hurja hyökkäysalueen prässi ja tiukka puolustus sai sen pelin hieman raiteiltaan. Darra iski komean johtomaalin, kun Migu tuttuun tapaansa viljeli pitkää pallo läpi kentän ja syöttö tällä kertaa tavoitti Petun, joka sivalsi pallon maaliin. Tämähän näytti uskomattoman hienolta nyt kun se onnistui.

Omassa päässä Severillä ja Darralla oli tämän jälkeen pelkkää epäonnea, kun ensin Kasarit kavensi erikoisesta tilanteesta, jossa pallo kimposi tolpasta Severin jalkaan ja vieri niukin naukin yli maaliviivan. Toinen maali oli vähintään yhtä murheellinen Darran kannalta, kun Kasari-pelaajan epäonnistunut laukaus otti kimmokkeen Darran omasta pelaajasta ja ihmeellinen kierre sai Severin tolaltaan ja pallo meni typerän näköisesti Sepan längistä ja valui niin hiljaa kun pallo voi liikkua Darran maaliin. Vaikka Darralla oli huomattava määrä tekopaikkoja ensimmäisellä jaksolla, puoliajalle mentiin Kasareiden 3-1 johdossa, kun sen pelaajan huippu yksilösuoritus puoliajan lopussa tuotti tulosta.

Toiselle puoliajalle Darra iski kauden kovimman laukkansa päälle ja loi painetta Kasareiden maalille. Paikkoja syntyi ja maalintekijä löytyi tutusta osoitteesta, kun Isoh sivalsi kaksi upeaa maalia ja pelin tasoihin. Sittenhän Darralle kävikin vanhanaikaiset ja se vähän tyytyi 3-3 tilanteeseen ja Kasarit otti omansa ja siirtyi jälleen johtoon. Tästäkään Darra ei vielä lannistunut vaan iski vielä muutamaan otteeseen vaarallisesti Kasareiden maalille. Joko heikko viimeistely tai Kasari -maalivahdin huipputorjunnat pitivät Kasarit kuitenkin plussan puolella ja voitto kirjattiin sille huikean kamppailun päätteeksi maalein 4-3.

Tappiosta huolimatta sai taas pitkästä aikaa olla ylpeä tiimistä. Taisteluilme oli kertakaikkiaan kohdallaan, valitettavasti etenkin allekirjoittanut tuhnuili vähän joka tilanteessa ja tulos jäi tappiolliseksi. Harmittaa, kun pitkästä aikaa oli todella isku kohdillaan kaikilla, mutta tulos ei jätä mitään käteen. Selvästi paras joukkue tähän asti kohdatuista ja en ihmettelisi jos sarjan koko mestaruus menisi myös lopulta tähän osoitteeseen. Kaikille peukkua tähän asti näkemäni kauden parhaasta duunista.