10.4.2010

Syrjävaara, päivä 1

Ug Darra - Xuble United 0-2

Ensimmäisen pelin kirous säilyi ja turpaan tuli. Vaikka peli pyöri Xublen puoliskolla koko matsin ajan, ei paikkoja saatu ainakaan liikaa aikaan ja viimeistely-yritykset olivat heikkoja. Xuble sai useita teräviä vastahyökkäyksiä ja pari kertaa onnistui. Xuble meni johtoon flipperipallolla; Vornanen ehti pari vetoa ottaa kiinni kunnes pallo kimpoili maaliin. Toisessa Xublen maalissa epäonnensoturi oli Migu, josta veto kimposi suoraan vastustajalle, jota odotti lähes tyhjä maali.

Ug Darra - OT-77/FC Puhallin 2-0

Jengiä heräteltiin toiseen peliin taktiikkamuutoksin. Öljylanteinen Pena siirrettiin kärkeen ja Migu tuli tutummalle paikalleen pakiksi. Muutos toimi ja toisessa pelissä oli kentällä tuttua Darra-ilmettä. Peli on lähes yhtä maalia, OT:n paikat olivat vähissä. Tuna onnistui maalinteossa läpiajosta. Loppuun OT sai pienen paineen ja pelasi jokerilla. Läbä rankaisi ja lirutti pallon tyhjiin.
Tehot:Tuna 1+0, Läbä 1+0

Ug Darra - FC Samba 3-1

Paras Darran taisto nähtiin päivän viimeisessä pelissä. Vastaan asettui kovatasoinen porukka ja ottelussa oli hurja määrä liikettä. Samba meni johtoon vaparimaalilla. Henu osoitti, minkä takia hänet valittiin Harrastemestaruussarjan parhaaksi pelaajaksi tekemällä saman vaihdon aikana sekä tasoitus- että voittomaalin. Eero viimeisteli 3-1 maalin hienon kuvion päätteeksi: Migun pitkä syöttö tavoitti Tunan viimeisellä neljänneksellä, Tunan kantapääsyöttö täydessä vauhdissa olevalle Eerolle, joka pommitti pallon ylänurkkaan.
Henu 2+0, Eero 1+0, Tuna 0+1

Pelit jatkuvat tänään klo 19.20. Vastassa pelottavan kuuloinen porukka eli FC Smurffit. Huomioikaa, että RiPa luovutti eli aikataulu on osittain muuttunut.
http://www.resultcode.fi/sarjat/sarja_otteluohjelma.php?sarja_id=103785&piiri_id=100005

Ei kommentteja: