5.4.2010

Copa Helsinki jämähti alkulohkoon

Ug Darra osallistui Myllypurossa järjestettyyn Copa Helsinki -turnaukseen. Tulos jäi tällä kertaa laihaksi: alkulohkoon jäätiin, saldona yksi voitto ja kolme häviötä maalieron ollessa 5-8.

Ug Darra - FC HBHV 1-4

Turnauksen ensimmäiset pelit ovat yleensä olleet meille vaikeita ja tällä kertaa eka peli oli meiltä poikkeuksellisen heikko esitys. Honey Bunnys sai helpon meistä helpon voiton. Keskikentällä sattui hurja määrä merkkausvirheitä ja vastustaja sai jatkuvasti 2-1 hyökkäyksiä meidän maalille. Darran ainokainen tuli Tunan pystyjuoksusta, jossa pallo tuikattiin täydestä vauhdista ja pienestä kulmasta maalivahdin ohi. Maali on tuttu kalapuikkotreeneistä. Syötön antoi Pena.
Tuna 1+0, Pena 0+1

Ug Darra – FC Eagles 3-1

Toisessa pelissä oli aivan eri näköinen joukkue kentällä. Keskikenttä ja puolustus laittoivat itsensä täysillä likoon, miehiä seurattiin loppuun asti ja hyökkäyksiin lähdettiin räväkästi. Migu aloitti maalinteon katkaisemalla puolustajan syötön ja kova veto maalin alanurkkaan. Juho tykitti toisen maalin ToLan komeasta läpisyötöstä. Juho viimeisteli rankkarista 3-0. Eagles pääsi kaventamaan, epäonnisesti Ahjo ohjasi pallon omaan maaliin.
Juho 2+0, Migu 1+0, ToLa 0+1

Ug Darra – IKHTYS 0-1

Ensimmäinen 10 minuuttia oli Darran pyöritystä. Maalia ei saatu kuitenkaan millään, 2-1 hyökkäksiä oli reilusti, mutta ratkaiseva syöttö ja veto lässähti kerta toisensa jälkeen. Vastustaja rankaisi keskikentän nukahduksen seurauksena, vastustaja pääsi läpiajoon täysin rauhassa ja ohitti Vornasen. Darra painoi pelin loppuun asti hakien vimmatusti maalia, mutta tuloksetta.

Ug Darra – GFT Ydin 1-2

Ottelun alku oli täysin GFT:n. Darran maalin pelasti tolpat ja tolppien väliin siirtynyt Kapa. Darra sai kuitenkin hommasta kiinni pelin puolivälissä. Ahjo pelasi Juhon läpiajoon ja nopea kärki ei erehtynyt. Ydin tasoitti Darran karmaisevan nukahduksen seurauksena: vapari pelattiin nopeasti meidän päätyyn, jossa GFT:n pelaaja odotti palloa. Ydin siirtyi johtoon seinäsyöttökuviolla. Darra haki vielä tasoitusta rohkeasti, mutta ei taaskaan saatu peliä tasoihin.
Juho 1+0, Ahjo 0+1

Tällä kertaa kävi sitten näin. Alkulohkoon jämähtäminen on tietysti monille pettymys, mutta taso oli kova ja meilläkään ei ollut paras päivämme. Etenkin ekassa pelissä keskikenttä haki itseään, olihan siellä Darran paidassa juoksemassa peräti kolme uutta miestä. Eagles-peli herätti jo toiveita jatkoon pääsystä, mutta seuraavan pelin häviäminen varmisti tippumisen ja sai osan pelaajien tunteista kuumiksi. Halu voittaa näitä pelejä on kova, ja onneksi vielä on Syrjävaara edessä :) Pelaajista parhaiten esiintyi mun mielestä Juho, joka teki kolme maalia neljässä pelissä. Juuso ja Konsta onnistuivat myös erittäin hyvin pakkina.


Tehot: Juho 3+0, Tuna 1+0, Migu 1+0, Ahjo 0+1, Pena 0+1, ToLa 0+1

1 kommentti:

#8 Migu kirjoitti...

Turnauksen kokoinaistehot ovat kuin yhdestä harrastemestaruussarjan ottelusta :P