11.4.2010

Syrjävaara päättyi puolivälierään

Ug Darra - Nää on Näitä 6-2

Neljännesfinaaleissa Darra esitti hyvää ja tehokasta peliä. Pari minuuttia oli pelistä kulunut, kun Tuna tökkäsi ensimmäisellä kosketuksellaan pallon maaliin. Migu vei komealla ylänurkkavedolla Darran jo 3-0 johtoon Pena esityöstä. Migu vapautti Juhon vielä maalintekoon ja peli oli taputeltu. Loppulukemat 6-2.
Tehot: Migu 1+1, Juho 2+0, Tuna 2+0, Vornanen (MV) 1+1, Pena 0+1, Henu 0+1


Ug Darra - FC-SS.K.t.u.r 0-4

Loppulukemat kertovat ottelusta kaiken. Ensimmäiseen peliin verrattuna meidän keskikentän liike oli todella heikkoa. Mitähän oikein tapahtui? Vastustaja sai jatkuvasti ylivoimahyökkäyksiä meidän päähän. Omat hyökkäykset usein jämähtivät ratkaisusyötön epäonnistumiseen. Kova jengi vastus oli, ja voitti lopulta mestaruuden. Ug Darra onnittelee.

Puolivälieriin jääminen on Darralle tuttua. Ei sentään hävitty tällä kertaa 1-2. Tälläkin kertaa tiputtiin tulevalle mestarille. Turnaus meni muuten hyvin, pari heikkoa matsia, mutta tosi hyvät pelit FC Sambaa vastaan ja neljännesvälierissä. Tunski vei pistepörssin.

Turnauksen tehot:


Tuna 6+3
Juho 6+1
Henu 4+1
Läbä 4+1
Petu 2+2
Eero 1+2
Migu 1+1
Pena 1+1
Vornanen (MV) 1+1

Seuraava tapahtuma on sitten vasta kesällä. Simo Syrjävaara ja Käpylä cup ainakin kutsuvat. Kolmatta turnausta myös haetaan. Jotain muutoksia pelaajistoon tulee, kun Vorsku siirtyy maalista kentän puolelle.

1 kommentti:

Tuna kirjoitti...

Joo kaiken kaikkiaan koko darran kaudesta ehkä sellasta vois ajatella jäävän käteen, että selkeesti pientä "voittamisen kulttuuria" on kehittyny darran ympärille vaik ei nyt mitään voitettukkaan tässä turnauksessa, ja välillä hävitään niille läbän hehkuttamille "paskoille", jotai voittoja ja kovia päänahkoja kuitenki kauden aikana tuli. Toivotaa että tää kehitys parempaan näkyy kesän peleissäkin!