10.1.2010

Darra pelastaa viikonlopun

Ug Darra jatkoi siitä mihin kinkunsulatusturnauksessa jäi ja oli täysin pitelemätön ottelussa Los Blancosia vastaan. Jo puoliajalla lukemat olivat 7-0 Darran hyväksi. Jo neljän peliminuutin jälkeen ottelu oli Darralle 4-0. Ensimmäisellä puoliajalla Darran jyräystä tahditti Tuna maalilla ja neljällä syötöllä.

Toisella puoliajalla pelin tunnelma hieman lässähti, koska Darran ei tarvinnut enää pelata ja sen pelaajat eivät syttyneet enää otteluun. Toisella puoliajalla Blancosit iskivät jopa neljä maalia Vornasen selän taakse. Darra teki enää vain kolme maalia. Loppulukemiksi saatiinki varsin eksoottiset 10-4. Paremmasta joukkueesta ei toki ollut epäselvyyttä, vastustaja kunnioitti peliä ja yritti kiitettävästi loppuun asti.

Ehkä jos erityisiä mainintoja pelaajista pitäisi sanoa, niin ainakin kolmikko Henu, Läbä ja Tuna pelasivat muutaman kerran todella näyttävästi yhteen. Kolmikon yhteistehot 6+8 (Tuna 2+4, Henu 2+1, Läbä 2+3) . Kumén teki myös kaksi maalia, Ahjo ja Migu onnistuivat kertaalleen. Siinähän sitä taas oli. Huonosti ei pelannut kukaan.

Darralle 16. tappioton ottelu peräkkäin ja yhdeksäs peräkkäinen voitokas ottelu.