22.11.2009

Näädän lopun sivallus riitti tiukassa taistossa voittoon

Ug Darra aloitti harrastemestaruussarjan vahvasti ensimmäisessä ottelussa voittamalla tyylikkäästi maalein 8-1. Vastustaja tuntui olevan vielä ulkona futsal touhuista ja ehkä kyseessä oli heille kauden avauspeli. Toinen ottelu toi vastustajaksi Sumu/77 joukkueen, jossa vilisi nuoria kikkopäitä.

Darra oli koko ottelun vahvasti niskan päällä, mutta sen ongelmana oli läpi ottelun vallinnut tehottomuus. Vastustaja sen sijaan oli tehokas kuin mielen pölynimuri ja laittoi ensimmäisellä puoliajalla pallon kahdesti Darran maalissa pelanneen Vornasen selän taakse. Darra sai ensimmäisen tasoitusmaalinsa, kun Juho kaadettiin rankkarialueella ja rankkarin mies toimitti totutulla huikealla varmuudella verkkoon. Toisen kerran Darra kipusi ensimmäisellä puoliskolla tasoihin Juhon syöttäessä Kuménin tekopaikkaan, josta komea Kumenin viimeistely tasoitti pelin.

Toisella puoliajalla Darran löylytyksestä huolimatta 2-2 tilanteessa vaaran merkit olivat ilmassa. Hyökkäysinto kasvoi ja voittomaalia haettiin väkisin koko joukkueen voimalla. Välillä Vornanen joutui leikkimään pakkia ja pelasti muutaman läpiajon komealla vastaantulolla. Myös muutamia komeita pelitilannetorjuntoja Vornanen otti. Vastustajan maalivahti oli kovemmassa helteessä kuin Vornanen ja hänestä näytti tulevankin Sumun pelastaja, kun Ug:n hyökkääjät Tunan johdolla hakkasivat päätä seinään. Ansaittu täysi pistepotti heltisi Darralle ottelun loppuhetkillä, kun Tuna haki näätämäisesti maalivahdin edustalle, jonka hyviä avausheittoja läpi ottelun viljellyt Vornanen havaitsi. Loistava heitto ja Tuna nikkasi pallon maalin alanurkkaan. Nopea tilanne ja tavallaan erikoinen maali lopulta riitti Darralle hienoon voittoon vaikeasta pelistä.

Kovaa tekemistä mielestäni kaikilta jengissä ja periksiantamattomuus onkin muodostumassa Darran ja Ug:n suureksi vahvuudeksi futsalissa. Kaikilla pelaajilla oli takanaan peli joko edellisenä päivänä tai jopa samana päivänä tunti ennen tätä ottelua. Lisäksi muutamia pelaajia oli sairaana, joka nostaa voiton arvoa vielä entisestään.

Juho 1+1, Kumén 1+0, Tuna 1+0. Vornanen 0+1

2 kommenttia:

Hietala kirjoitti...

Mahtavaa Darra! Oli varmaan aika komea toi vika maali..ja voin uskoa, että kaikki maalinteko yritykset koitettiin, jos viímein saadaan maali Tunan puskusta! ..Nikollahan on usein tapana käyttää paljon pääpeliänsä.. :D

#11 Kumén kirjoitti...

Kyllä se komea maali oli, turhan vaatimattomasti Tunari kutsui sitä "erikoiseksi tilanteeksi". Tarkka heitto ja vaikeasta asennosta pusku alakulmaan. Ja hyvään paikkaan tuli. Päästiin ryöväämään pisteet todella tasaväkisestä matsista.

Mä oon kyl vähän hukassa välillä tossa keskikentällä. Eilen pääsi monta kertaa mun mies livahtamaan jostain selän takaa, kun joutui alimpana miehenä koheltamaan, mut Vornanen seivasi tilanteen. :)