7.12.2009

Darra kasvaa kasvamistaan, tuloksena 6-0 voitto Straydogsista

Ug Darra jatkoi voittokulkuaan harrastemestaruussarjassa ottamalla komean 6-0 voiton Straydogs/Academystä. Alun hurjatempoinen ja tasainen peli käännettiin lopulta erittäin selväksi voitoksi.
Darra sai peliin lähes täyden kokoonpanon. Vain Ahjo jäi sivuun, joten Tuna otti paikansa Henun kanssa keskikentällä. Molemmat joukkueet olivat voittaneet ensimmäiset ottelunsa. Darralla oli takana voitot SUMU:sta ja Haveratista. Straydogs oli voittanut myös SUMU:n, mutta erittäin selvin luvuin.
Peli alkoi varsin tasaisena ja huikealla temmolla. Ensimmäinen vartti mentiin päästä päähän. Darran peli perustui hurjaan taistelutahtoon ja intoon tehdä kentällä hyviä suorituksia. Straydogsin kokemus taas näkyi kentällä hyvänä ryhmittäytymisenä ja järjestelmällisellä pelin rakentamisena. Molemmilla joukkueilla oli omat paikkansa siirtyä johtoon ottelussa ja etenkin Staydogs kolisutteli Darran maalin tolppia. Noin 15min kohdalla Darra sai hyvän paineen Straydogsin maalille. Sivurajapotkusta pallo jäi pyörimään Straydogsin puolustajien ja Henun väliin pariin metriin maalista. Epäonnekas puolustaja purki pallon oman maalinsa ylänurkkaan, viimeisenä palloon koski Henu, joten maali merkataan hänelle. Tauolle mentiin Darran 1-0 johdossa.
Toisella puoliajalla peli kääntyi lopullisesti Darralle. Kumenin tehokas vaihto neljännen peliminuutin aikana vei Darran tavoittamattomaan 3-0 johtoon. Ensin Vornasen pitkä heitto tavoitti Tommin viimeisellä neljänneksellä ja Tommi ei erehtynyt läpiajossaan. Kolmannessa Darran maalissa Kumen petasi paikan Henulle, joka jatkoi vaatimatonta 3p/peli tahtiaan. Maali näytti lamaannuttavan vastustajan ja voittoon riitti enää oman maalin puhtaana pitäminen, mutta luvut vielä kaunisteltiin Darran hyväksi. Läbä vei hienon yksilösuorituksen päätteeksi Darran 4-0 johtoon, Migu tykitti ylivoimahyökkäysestä 5-0:llaan ja Vornanen saapui maaliltaan sinetöimään loppuluvuiksi 6-0 semirankkarista.
Olipa hieno matsi kaiken kaikkiaan! Darra näyttää sunnuntaisin aivan pitelemättömältä: jokainen jätkä haluaa voittaa nämä pelit, ja se näkyy kentällä tilanteiden loppuunpelaamisella ja mahtavalla taistelutahdolla. Nyt täytyy muistaa pitää jalat maassa, kovimmat jengit on vielä kohtaamatta ja yksikin tappio yksinkertaisessa sarjassa voi olla kohtalokas jatkopelien kannalta.
Pelissä oli tänään pelkästään onnistujia, mutta rankkaisisin onnistujat järjestykseen:
1.Henu: 2 tärkeää maalia, keskikentän dynamo, kentällä ollessaan joukkueen ehdoton tukipilari
2.Vornanen: Nollapeli, monta huipputorjuntaa ja etenkin puolustuksen pelinohjaus tänään hallussa
3.Migu: Paistaa se päivä rintakarv… risukasaakin. Montaa hyvää katkoa, reilusti voitettuja kaksinkamppailua ja hyviä hyökkäysten aloituksia


Tehot Henu 2 +1, Kumen 1+2, Vornanen (MV) 1+1, Migu 1+0, Läbä 1+0

Darra jatkaa pelejään tammikuun puolella. Joulutauolle mennään erittäin todennäköisesti lohkokärjessä :)

1 kommentti:

#69 kirjoitti...

Ihanan darrasta! Tuna oli loistava!