15.11.2009

Ug Darra - Haverat Stars (Harrastemestaruussarja)

Ug Darra aloitti harrastemestaruussarjassa kautensa kaamean tehokkaalla 8-1 voitolla Haverat Stars-joukkueesta. Kuten Tuononen aikaisemmin jo kertoi, voiton takeina olivat tänään nimenomaan kova tehokkuus hyökkäyspäässä ja puolustuksen kova taistelu höystettynä Vornasen huikealla maalivahtipelillä.

Peli alkoi varsin tasaisena. Molemmilla joukkueilla oli omat paikkansa siirtyä johtoon ottelussa. Etenkin Haveratin ”Lenkkarimies” osoittautui varsinaiseksi päänvaivaksi Darran puolustukselle, palloa saatiin kaivaa mieheltä aina parin pelaajan voimin pois. Darran avausmaali syntyi Juhon jalasta. Haveratin vaihtovirheen avulla Juho pääsi vastakkain maalivahdin kanssa ja Juho ei näistä paikoista erehdy. Puoliajalle siirryttiin Darran 1-0 johdossa.
Toinen puoliaika oli Darran näytöstä. Kulmapotkusta annettu syöttö tavoittii Kumenin 3 metrissä ja käsittämätön ulkosyrjäveto ylänurkkaan näytti musertavan bosnialaisista pelaajista koostuvan Haveratin. Kumen jatkoi hyviä otteitaan viimeistelemällä lopulta peräti neljä maalia. Kolme noista maaleista taisi tulla sivurajalta annetusta syötöstä, jonka Kumén latasi, joka kerta lyhyehkön Haveratin maalivahdin taakse.

Erityisen hienoa oli nähdä, miten tasainen ottelu käännettiiin lopulta peräti 8-1 voitoksi. Haverat ei todellakaan ollut huono joukkue. Heidän pelinsä kaatui Darran rautaiseen keskikentän puolustamiseen sekä Darran tehokkaaseen viimeistelyyn. Tänään hyökkäyksessä uurastivat Niko ja Juho. Molemmilta erittäin onnistunut peli, kumpikin onnistui kertaalleen maalinteossa. Keskikentän muodostivat Kumen, Henu, Hellen, Ahjo ja Hietala. Ahjo ja Henu osuivat kertaalleen maaliin ja kova duuni alaspäin oli tänään voiton tae. Puolustajina olivat Migu ja Konsta, joista jälkimmäinen oli kentän paras puolustaja. Allekirjoittanut kävi tänään ehkä ylikierroksilla; pakko myöntää, että olin Darran kauden alkua odottanut kauan ja taisi mennä ylilatautumisen puolelle. Tulos oli kyllä mitä mainioin kauden alkuun, tästä on hyvä jatkaa :)

Otetaas tavaksi mainita joka pelistä kolme onnistujaa:

1. Kumen: 4 maalia ei selittelyjä kaipaa

2. Konsta: Pimensi ”lenkkarimiehen” lähes täydellisesti kentällä ollessaan. Ei pelkää kovia otteita eikä pelannut kertaakaan tänään itseään ulos

3. Henu: Ei montaa kaksinkamppailua tänään hävinnyt. Aina ensimmäisenä pallossa ja joukkueen vastuunkantajia joka pelissä alusta loppuun

Kumenin jatkosta joukkueessa on jo sovittu ja saadaan tehokas vahvistus loppukaudeksi. Mietinnän paikka onkin, sijoitetaanko Tommi vahvistamaan hyökkäystä vai keskikenttää, mutta todennäköisesti pelipaikka tulee määräytymään poisso-olojen mukaan.


Ei kommentteja: