7.11.2010

Soikkelimetsä kaatui luvuin 5-1

Ug Darra sai avausottelussa vastaan Soikkelimetsän. Vastustaja oli saanut mukaan vain yhden vaihtomiehen, mutta onnistui silti pitämään Darraa paikoitellen tiukilla. Darran pelaajien jalkoja painoi selvästi aikaisemmin päivällä pelattu divaripeli.

10 minuuttia oli taulussa kun Vornanen kyllästyi pelaajien saamattomuuteen ja kuljetti pallon aina puolenkentän yli. Tulinen veto maalia kohti ja sinnehän se upposi. Vorskuakin rupesi tehot kiinnostamaan, kun älysi että pistepörssin voittajahan saa litran viinaa! Toisesta ekan puoliajan maalista vastasi Juho, jonka vapari upposi maalin yläkulmaan. Soikkelimetsä kavensi erän lopulla ylivoimahyökkäyksestä.

Tokalla puoliajalla Henu vei Darran 3-1 johtoon hienolla soolomaalilla. Migu ja Tuna pelasivat kerrankin hienosti ja onnistuneesti yhteen, tuloksena Migun tekemä 4-1 maali Tunan hienosta syötöstä. 5-1 maalista Tuna saa vuoden haaskapalkinnon, hienosti pelattu tilanne loppuun!

Parhaita mun mielestä kentällä olivat
*** Tuna -loi monta hyvää tilannetta, vahvat tehot
** Vorsku -loistopeli jälleen maalissa vaikka tilanteita ei niin paljoa ollutkaan, maali kruunasi pelin