28.11.2010

Darra voittoon Pupuista semimanagerin johdolla

Harrastemestaruuden toisessa pelissä vastaan asettui Honey Bunnies, josta saatiin samaisessa kilpailussa viime vuonna voitto, mutta Copa Helsinki futsal –turnauksessa puput olivat Darraa parempia.

Peli alkoi Darran hallinnalla. Puolittaisia tilanteita piisasi, mutta tarvittava terävyys uupui maalipaikoista. Vastain pelitapahtumia HBHV teki ottelun ensimmäisen maalin. Hellenin avaus jäi puolitiehen, 2-1 meidän päähän, veto taisi ottaa Migusta kimmokeen ja maaliinhan se meni. Migu iski kuitenkin muutama minuutti tämän jälkeen: hyvä pallonriisto vastustajan puoliskolla ja pallo helposti pakin ohi. Kova syöttö maalin eteen haki Vorsku jalkaa, mutta vastustajan puolustaja ehti väliin ja tökkäsi tyylipuhtaasti pallon omaan reppuun. Heti perään Vorsku sai kaipaamansa maalin, kun Henun oivaltava sivurajapotku löysi Villen, joka sai siirtää pallon rauhallisesti tyhjään verkkoon. Erän lopussa Darra sai vielä epäsuoran vapaapotkun. Ahjo siirsi pallon Migulle, jonka kova sijoitus alakulmaan toi 3-2 puoliaikatuloksen.

Toisella puoliajalla Tuna siirsi Darran 4-2 johtoon, mutta HBHV iski samantien seuraavasta hyökkäyksestä kavennuksen. Näitä nukahduksia ei jätkät saisi tulla! Henu ja Migu iskivät Darran kaksi muuta toisen puoliajan maalia. Etenkin jälkimmäinen muistetaan siitä, että vihdoin Migun pyörähdysharhautus tuotti halutun tuloksen!

Ottelun parhaita mun mielestä olivat tänään:

Migu – Puolustajan paikalta kaksi maalia ja rakensi myös ensimmäisen häkin.

Petu&Ahjo - Ahjoniemi jaksaa, puolustus sujuu, pohkeet paukkuu, valitusta ei kuulu

Tuna - Kuin varkaan lailla iskee tehoja

Ottelun tehot

Migu 2+0 (ja katotaan vielä miten sitä ekaa maalia käsittelään pistepörssikilpailun osalta ;))

Henu 1+1

Ahjo 0+2

Tuna 1+0

Vorsku 1+0

Kokonaispistepörssi nähtävissä kommenttiosuudesta. Pelit jatkuu la 11.12 klo 18.30 Myllypurossa, jolloin vastaan saada ennakkotietojen perusteella jo kunnon vastus , FSC. 16-0 voitto viime kierroksella. Kova suoritus aina, oli vastassa ketä tahansa.