16.8.2010

Ug Darra voitti pronssia Käpylä cupista, ensimmäinen kesämitali!

Ug Darra nappasi hienosti pronssiset mitalit 24 joukkueen Käpylä cupista. Onnittelut mitalijoukkueelle Lepi (MV), Konsta, Ahjo, Petu, Kimmo, Henu, Pölönen, Läbä, Vornanen, Juho ja turnauksen parhaaksi valittu Tonnikala Tuononen (pullo Vergiä on sinua varten jo pakkasessa). Läbä vei käsittääkseni pistepörssin. Parin pelin perusteella mitä itse näin niin Ahjo, Vornanen ja Petu pelasivat huippupelejä ja esittivät vahvaa taistelua. Erityismaininta viime hetkellä maalivahdiksi siirtyneelle Lepille, joka teki monta tärkeää torjuntaa. Lepin heikkoutena pidetty pelin avaaminen oli kummasti kadonnut ja Darra sai monta hyökkäystä aikaan veskarin järkevästä ja etenkin nopeasta pelaamisesta.

Paikka finaaliin oli myös tarjolla, mutta harmittava 1-2 häviö välierissä jätti Darran taistelemaan kolmannesta sijasta. Peli oli todella tasainen ja olisi voinut hyvin päättyä myös toisinpäin, marginaalit turnauksissa ovat pienet ja yksi virhe voi päättää pahimmillaan koko turnauksen kesken.

Mitali on Darralle historiallinen olemalla ensimmäinen mitali kesäturnauksesta. Eli jokainen pelaaja voi olla ylpeä itsestään; eihän näitä turnaksia ole vasta kuin neljä vuotta kierretty.

Tuononen voisi lisätä pistepörssin näkyviin.

Kiitos joukkueelle jälleen!

2 kommenttia:

#51 Tuononen kirjoitti...

Henulla taitaa olla lauantaina pisteet. Saa nähä löytyykö enää kreikan matkan jälkeen.

Lauantaina pelit????

Sunnuntain pelit
1/4 välierä 4-2: Läbä 2, Tuna 2
puolivälierä 2-0: Juho, Vornanen
välierä 2-1: Tuna
Pronssi 4-1: Tuna 2, Läbä, ja kuka?

#1 Lepi kirjoitti...

Oli kiva voittaa mitalli fudiksesta. Taitaa olla ensimmäinen :D