1.8.2010

Syrjävaara - sunnuntai

Ug Darra - FC Legenda 2-5
Ug Darra kohtasi jo alkulohkossa tutuksi tulleen Legendan. Edellisillan riennot painoivat mukavasti Darran pelaajia ja peli löysää sekä halutonta. FC Legenda oli saanut myös lisävahvistukset joukkueeseen. 10 minuutin pelin jälkeen peli oli jo 4-1, jolloin Darran pelaajien päät notkahtivat lopullisesti. Legenda siirtyi johtoon varsin aikaisin, mutta Tuna tasoitti Vornasen hyvästä läpiajoheitosta. Tämän jälkeen pari pahaa häviötä 1v1-tilanteissa toi varsin vapaat vetopaikat vastustajalle, joka käytti tilanteet hyödyksi. Ug Darralla ei montaa paikkaa ollut, ainoastaan vastahyökkäyksistä saatiin tilanteita aikaan. Migu kavensi vielä viimeisellä sekunnilla. Näin tänään.
Vornanen 0+2, Tuna 1+0, Migu 1+0

Yhteenveto

Alkulohkon pelit menivät ihan mukavasti, vaikka ei saatu futsalista tuttua parasta lentoa aikaan kuin ajoittain. VGS-peli oli lupauksia herättävä, mutta tuskainen taaperrus ekassa Legenda-pelissä sekä nukahdukset Rattopoikia ja Partizania vastaan osoitti, että jokaisessa pelissä täytyy olla "satalasissa". Ja ensimmäiseen jatkopeliin jääminen oli ihan ansaittua, sen matsin pelillä oltais korkeintaan joku heikko joukkue voitettu. Toki laitetaan pisteet kyllä vastustajalle, joka oli saanut tosi hyvän sakin liikkelle ja eteni finaalin asti.

Darran paras pelaaja oli jälleen ehdottomasti Henu ja palkintona 0,5l leka Vergiä. Perusteet: Pistepörssin voitto, varmaa suorittamista pelistä toiseen, sydän täysillä mukana. Onnea Henu.

Tehopörssi mun lippulappusten mukaan:
Henu 6+2
Migu 1+4
Ahjo 1+4
Eero 2+2
Vorsku 2+2
Tuna 3+0
Juho 2+1
Läbä 2+0


Kiitos jälleen osallistujille turnauksesta!

2 kommenttia:

Henu kirjoitti...

Jep jep... Legenda voitti sitten koko roskan, taas kerran tiputtiin turnauksen voittajalle.

Kiitos Migu kauniista sanoista (ja pullosta) :D

#9 Iso-H kirjoitti...

Luonnollisesti taas hävittiin voittajalle :D

Noh, ei siinä mitään ens vuonna uudestaan taas! Kiitoskset vaan kaikille kundeille, ja koitetaan parantaa Käpylässä sit parin viikon päästä..

Paras pelaaja palkinto oikealle miehelle ehdottomasti! Onnea Heffe ;)