29.10.2011

Darralla on draaman tajua

Ug Darra aloitti futsalkauden virallisesti Ug jengien osalta harrastemestaruussarjassa Jukan Palloa vastaan. Ottelussa nähtiin draaman kaarta kerrakseen. Tuna ryhmitti miehistön kentälle hieman eri filosofialla kuin harjoitusottelussa Miikkael teki ja se näytti ainakin puolustukseen tuovan rytmiä.

Peli oli yllättävän temmokas alusta loppuun ja Jukkiksen hakatessa päätä Ug Darran muuriin, naputteli Tuna vaivihkaa hattutempun. Vornanen ja Petu avustivat syötöillään. Tuna ehti myös toisessa päässä pelastaa "viivalta" yhden varman maalin. Jopa huippukuntoinen Vorsku totesti puoliajalla, että hänkään ei olisi kyseiseen paikkaan "ehtinyt".

3-0 tilanteessa oltiin, kun toista puoliaikaa oli jäljellä vartti. Uskomattoman nopeasti n. kuudessa minuutissa tilanne oli Jukan Pallolle 3-4. Hetken (vituttavan) sadattelun jälkeen Darra kokosi rivinsä vielä kerran ja sillä oli useita paikkoja iskeä tasoitus. Draaman tajuinen Darra teki kuitenkin ratkaisunsa vasta 30 sekuntia ennen loppua, kun Juho ja Vornanen pelasivat yhteen ja Juhon syötöstä Vorsku iski illan loppulukemiksi 4-4.

Melkonen peli, hyvää taistelua, hyviä ja huonoja hetkiä, hienoja maaleja. Kaikkea mitä pelissä voi olla. Jatketaan. Ciao!

Tuna 3+0
Vorsku 1+2
Petu 0+1
Juho 0+1

5 kommenttia:

#8 Migu kirjoitti...

Hyvä Darra!

Tunde kirjoitti...

Tunalla muuten hatun jälkeen kasassa nopeiden laskentojen jälkeen 98 maalia darran paidassa... 2 maalia ja 100 maalia on darrassa ja darralle isketty maaleja =P pitää päivittää tilastot sivuillekin vielä

Henulla 89
Juholls 73

Henu kirjoitti...

Aijajjai. Et oo Tuna saamassa multa passeja xDxdXDXDXDXD

Tuna kirjoitti...

En mä tekiskää sun passeista VAIK OLIS TUHAT MAALIA MENOSSA RIKKI JA OIS URAN VIKA PELI hähähähääää ;P HEMULI

Tuna kirjoitti...

Tarkistuslaskenta kertoo Tuna 99 ja Henu 88. Joten seuraavalla tunalle satanen