20.3.2011

Darra ulos ensimmäisellä kierroksella

PES Premium näpäytti Ug Darraa pahemman kerran osoittamalla futsalin olevan maalintekolaji. Darra takoi parikymmentä maalintekopaikkaa, mutta viimeistely oli luokatonta. Vornasen sysimusta päivä ei tilannetta helpottanut. Jokainen maaleista olisi ollut otettavissa Vorskun normipelillä.

Darralla oli mahdollisuus siirtyä useammankin maalin johtoon johtoon ensimmäisen kolmen minuutin aikana. Lähimpänä maalintekoa kävi tuolloin Migu, joka viimeistely-yritys päätyi PES puolustajan kantapään kautta tolppaan. Viisi minuutti oli pelikellossa, kun vastustaja sai ensimmäisen vedon Darran maalia kohti. Löysä laukaus kaukaa etukulmasta sisään. Toinen PES:sin maaleista tuli ruuhkan takaa ja löysi Darran maalin oikean alakulman. Petu kavensi aivan erän lopulla erittäin komealla nousulla juoksemalla koko kentän läpi. Ennen kavennusta maalin tekoa pääsi yrittämään etenkin kolmikko Ahjo - Tuna - Kimmo, mutta mistään ei saatu sisään vaikka monta kertaa ainoastaan veskari oli ohitettavana.

Toisella puoliajalla sama meno jatkui. PES pääsi jo 4-1 johtoon vähintääkin erikoisten maalien ansiosta. Darra haki vimmatusti tasoitusta, mutta 4-3:a lähemmäksi ei päästy. Maaleista vastasi Juho hienosta vaparista (3-4) ja Henu vastasi toisesta häkistä.

Ottelun parhaimmistoon raati valitsi:
1. Petu
2. Pena
3. Juho

Tehot: Juho 1+1, Petu 1+0, Henu 1+1

Ensimmäisessä jatkopelissä tippuminen on luonnollisesti pettymys. Rahkeet olisivat tämän vuoden joukkueella ollut pidemmälle. Pelillisesti PES Premium peli ei ollut mikään katastrofi, sen kertoo jo maalipaikkojen määrä mikä pyöri varmaan jossain 20-30 kappaleen välillä. Uskomattoman huonoja ratkaisuja nähtiin viimeistelyssä. Jatkossa joudutaan varmaan nöyrtymään jopa alkulämmittelyyn. Ja hyvä aloittaa sillä, että pelaajat tulisi paikalle aikaisemmin kuin 5min ennen matsia. Tähän ollaan tultu :)

Maalipörssin vei Tuna tehoin 11+4 ja palkitaan litran viinalla kauden päätöstilaisuudessa Henun saunaillassa ja Hasselin gaala-illassa. Ohjelmassa myös parhaan pelaajan palkitseminen. Tapahtuma järjestetään Simo Syrjävaara futsal-turnauksen yhteydessä eli la 2.4.

5 kommenttia:

#9 Iso-H kirjoitti...

Pessi näyttäis saaneen 7-1 turpaan TaTältä :D Ei kovin yllättävää, Habo hävis myös ensimmäisen matsinsa, joten meijän lohkosta ei yksikään jengi päässy välieriin asti...

Tuna kirjoitti...

Missäs siellä nyt sit lämmittelis? Aika kaukaa on haettu tollanen selitys tappiolle. Turha sinne on tulla istuskelee puolekstunniks kylmään halliin. Jos joku niitä lämpöjä kaipaa niin saahan niitä tulla sinne ottamaan, mutta jokainen valmistautukoon peleihin omalla tavallaan =D

Mitä viimeistelyyn tulee niin harvoin sitä kahdesta paikasta tekee kahta maaliakaan, että kyllä se yleensä vaatii useamman paikan että tulosta saa aikaseks, ainaki meikäläisen tökkimisellä.

Siinä pelin aikana kyllä kovasti ihmettelin että aikasemmissa peleissä oli saanu kaikessa rauhassa jäädä sinne ylös ja pelata sitä omaa peliään, mutta tässä pelissä siellä näytti olevan keskikentällä miehiä jotka roikku piikissä vaihdosta toiseen ja ei näyttäny mitään kiirettä olevan alas edes tilanteen mentyä ohi.

#9 Iso-H kirjoitti...

Toinenkin hassu huomio tuli tossa tehtyä, että kaikki lohkoykköset hävis matsinsa heti :D

#8 Migu kirjoitti...

"Missäs siellä nyt sit lämmittelis?"

Kenttä oli yli vartin tyhjillään ennen meidän peliä eli vaikka siinä ;)

Ja kyl mä haluisin, että jengi tulisi edes lähelle sitä aikaa paikalle, mitä mä olen jokaisessa pelissä erikseen pyytänyt. Vaikka harrastetta pelaataankin. Ties vaikka haluaisin pitää joku kerta puheen ennen peliä :P

Yksittäisen häviön syitähän voi aina perata monelta kannalta ja mun surkealla futsal-tuntemuksella päädyin rapparin mukaiseen tulokseen.

Joka tapauksessa kiitos harrastemestaruussarjan kaudesta kaikille mukana olleille pelaajille. Vänkää oli taas pelailla ja ensi vuonna väännetään varmasti taas mukana :)

Syrjävaaran lauantaina Hasselissa mukana tuttu 100e kolikkokippo. Caipi Roscalla aloitetaan. Kyllä Pontevan mylly saa taas laulaa, ai että

#9 Iso-H kirjoitti...

Ei hävinnykään, TaTä tosiaan voitti oman matsinsa..