27.12.2010

Kinkunsulatuksesta jäi käteen vain Pennasen irronnut varpaankynsi

Ug Darra jäi varsin kovatasoisen turnauksen neljänneksi. Talvitonin Taisto (ei nimellä pilattu), EPS A ja AC Stoppi veivät mitalit Darran nenän edestä. 1-3 häviö EPS A:ta vastaan riitti tähän. Muiden mitalistien kanssa pelattiin tasapelit 2-2 ja 4-4 sekä jumboiksi jääneet AC Espoo ja Harjulinna murskattiin maalein 8-0 ja 15-3.

AC Stoppi 2-2

Stoppi oli turnauksen pelaavin joukkue. Yksilötaitoakin piisasi, mutta etenkin hyökkäystenrakentelu oli jotain sellaista mitä muilla turnauksen joukkueilla ei ollut ja josta Raketin leirissäkin saataisiin ottaa oppia! AC Stoppi johti peliä kahdesti vaikka peli pyörikin tasaisena. Ensimmäinen maali Vorskun selän taakse tuli turhan helposti kulmatilanteesta (hyökkääjä pääsi vapaasti ohjaamaan) ja toinen pahasta merkkausvirheestä. Petu kavensi pelin. Darran hyökkääjän veto kilpistyi Stoppin hyökkääjään, josta pallo pomppi Petulle vastapalloon. Kova veto otti kimmokkeen vielä puolustajasta ja pallo maaliin. Erittäin hyvän matsin pelannut Migu tasoitti pelin pari minuuttia ennen loppua hienon kuvion päätteeksi, jonka alustivat Henu ja Juho. Juho pelasi lopulta Migun avopaikkaan, josta oli helppo siirtää pallo tyhjään maaliin.

Migu 1+0, Petu 1+0, Juho 0+1

Talvitonin Taisto 4-4

Darra oli paikoitellen hätää kärsimässä mestarin kanssa. Vastustajan liukas hyökkääjä taisi tehdä joukkueen kaikki maalit ja hänen harhautusten uhreiksi joutuivat etenkin Migu ja Pena. Sen lisäksi annettiin turhan paljon eteen vastustajalle antamalla läjä harhasyöttäjä ja tekemällä muutenkin erikoisia ratkaisuja. Peri kertaa mm saatiin mojova vaaratilanne omaan päähän, kun puolustaja kuljetti palloa omaa maalia kohti kun vaihtoehtona olisi selvittää tilanne syöttämällä pallo veskari Hellenille. Ei näitä enää kiitos. No virheitä tulee itse kullekin ja niistä onkin tarkoitus oppia.

Darra ei ollut kertaakaan pelin aikana johdossa vaan jälleen haettiin tasoitusta aina viimeiselle minuutille asti. Koko joukkue voi olla ylpeä kolmesta viimeisestä minuutista. Peli oli 4-2 vastustajalle vielä 2.5min ennen loppua, mutta niin vain tasoihin sinniteltiin. Tasoitusmaali oli harvinaisen kaunis. Lähes sysipaskan pelin pelannut Migu tuli antamaan vaparia omalta kenttäpuoliskolta. Kohteena oli täydessä vauhdissa oleva Henu, joka taidokkaasti ohjasi päällään ohi maalivahdin. Henu oli muutenkin tässä pelissä Darran kantava voima.

Henu 2+0, Juho 1+0, Vorsku 1+0, Migu 0+1

AC Espoo 8-0

AC Espoon taitava hyökkäyskalusto keskittyi kassiensa näppäilyyn keskiympyrässä Darran tehdessä kahdeksan maalia. Ahneimpana Tuna hattutempulla, säestäjinään Juho ja Migu kahdella maalilla.

Migu 2+2, Tuna 3+0, Juho 2+1, Henu 1+2, Pena 0+1, Petu 0+1, Helsu 0+1

EPS A 1-3

EPS A teki kaksi maalia vapareista. Olikohan nyt muuri asetettu väärin vai menikö vedot läpi, mutta molemmilla kerroilla pallo löysi tiensä maalin alakulmaan. Kolmas EPS:n maali tuli 3vs1 hyökkäyksestä. Darran 2-1 kavennuksesta vastasi Tuna. Pelin viimeinen vartti oli käytännössä Darran pelkkää hallintaa, mutta konkreettisia maalipaikkoja ei loppujen lopuksi kovin montaa tullut. Pari kertaa saatiin kyllä pallo tolppiin. EPS A puolusti hyvin ja ansaitsi voittonsa.

Tuna 1+0

Harjulinna 15-3

Viimeinen peli olikin jo hieman farssin puolella. Pennanen teki ensimmäiset Darra maalit. Ja oiskohan Tunan 5+3 jonkinlainen ennätys ainakin Darran paidassa?

Tuna 5+3, Henu 3+2, Kimmo 2+2, Migu 1+3, Juho 1+4, Pena 2+1, Juuso 1+0


Pistepörssin vei jälleen Tuna:

Tuna 9+3

Henu 6+4

Migu 4+6

Juho 4+6

Kimmo 2+2

Pena 2+2

Juuso 1+0

Petu 1+0

Vorsku 1+0

Kiitos jälleen turnauksesta! Mitaleilta jäätiin nyt ulos, mutta hauskaa oli taas pelailla. Ja tasohan oli jälleen hyvä, minkä takia tuolla kannattaakin käydä.

Sarjataulukko (pelit, voitot, tasurit, häviöt, tehdyt, päästetyt, pisteet):

Talvitonin taisto 5 3 2 0 18 9 11

EPS A 5 3 1 1 21 7 10

AC Stoppi 5 2 3 0 22 9 9

UG Darra 5 2 2 1 30 12 8

Harjulinna 5 0 1 4 10 36 1

AC Espoo 5 0 1 4 5 33 1

http://resultcode.fi/sarjat/sarja_sarjatilanne_ja_ottelut_nayta.php?sarja_id=104556&piiri_id=100005

9 kommenttia:

TalvinenToni kirjoitti...

1. -> 4.
:/

#8 Migu kirjoitti...

Joo aina ei voi voittaa :D Ihan mielenkiinnosta, tais TalviTonin leirissä olla MasKin kavereita? (ainakin pari naamaa näytti hämärästi tutulta..)

Pennanen kirjoitti...

Ei ne ollukkaa darras ekat maalit vaan taisinki tehä viimevuoden simos ekan häkin :) mut kuitenki. Kiitoksia taas kaikille ja etenki Migulle järkkäämisest, hauskaa oli niinku aina :)

Pennanen kirjoitti...

ps. tos Talvitonin taisto matsis syötin Juhon häkin :)

Henu kirjoitti...

Jeesh, kiitos myös omasta puolestani tästä turnauksesta, kinkut suli nätisti.
Niin ja onnea mestarille! Ensi vuonna revanssia :D

#9 Iso-H kirjoitti...

Tiukka turnaus jossa 4 kärkipään jengiä melko tasavertasia! 1 tappio ja hupskeikkaa ollaankin neljäntenä, mutta näin se menee tasaisissa turnauksissa :) Hauska oli taas pelailla niinkuin aina näitä turneita!

Kiitoksia vaan omastakin puolesta Migulle järkkäämisestä ja muillekin mukana olleille!

Tuna kirjoitti...

Loca loca loca =D

Vornanen kirjoitti...

Multahan ei maaleja viedä mut mä kyl tein henun syötöstä yhden ja syötin pari tossa kauden tärkeimmässä ottelussa!!! :) kohta aukee taas lonkerooooow

Vornanen kirjoitti...

ainii ja ps. Tunalle melkein meriittiä tuosta pistesaldolsta. Taitaa sivuttaa yhden ottelun maalimäärän petun kanssa. jos 5 oli tällä hetkellä se. Omissa nimissäni on 9p yhdestä ottelusta darran historiassa et pitkä nenä sille :D

ei loistava turnaus ja kiitos tosiaan migulle. Koitan viel muistaa maksaakkin tuon tossa palkkapäivänä. Oliko se kuinka paljo?