30.7.2010

Syrjävaara - perjantai

Ug Darra - VGS: 6-0
Darra pelasi pirteän avausottelun ja myllytti vastustajansa kaikilla osa-alueilla kumoon. Vajaassa 8 minuutissa Darra naputteli 3-0 lukemat, jotka katkaisivat vastustajan selkärangan. Ensimmäisessä maalissa Juho ja Migu näyttivät komean seinäsyöttökuvion, josta Juho lopulta lirutti pallon yläkulmaan. Vorsku ja Tuna iski läpiajoista maalit mieheen. Hyvä avausmatsi!
Vorsku 2+0. Tuna 1+0, Eero 1+0, Juho 1+0, Henu 1+0, Migu 0+1, Ahjo 0+1

FC Legenda - Ug Darra 3-3, rp: 5-4
Toinen peli alkoi Darran hallinnassa. Migu heitti sivurajan suoraan sisään ja tuomari hyväksyi maalin. Länsi-Vantaan ystävällisin mies Henu puuttui peliin ja ihan ansaitusti kerrotiin tuomarille, että maalia ei kuulu hyväksyä. Muuten peli ei ollut Darran vahvimpia esityksiä, läjä karmeita virheitä tiimiltä Ahjo&Migu antoi vastustajalle pari maalia. Henun johdolla päästiin tasoihin sekä johtoon, mutta vikoilla sekunneilla Legenda sai tasoitettua pelin. Peli rankkareille ja Darralle voitto 5-4. Tulipahan ranejakin harjoiteltua.
Tehot (alustavasti): Henu 2+0, Ahjo 1+0, Juho 0+1

Huomenna jatkuu! Paikalle klo 10 maissa, kenttä 5. Vastassa Partizan Kallio

2 kommenttia:

Hietala kirjoitti...

Hienosti tehty Henu! ;) Tietää kun on ennenkin meidän kohdalle sattunut vastaavanlaista, et se pilaa kummankin joukkueen pelifiilikset. Välillä kyl vituttaa toi osan dumarien tietämättömyys..

Henu kirjoitti...

Mielestäni tein häkin tos ekas pelis. Joo kiitti vaan Hietala :D Juho sano et se veska ois koskenu siihen :D